WEDSTRIJD Charleroi 21 - Futsal Chatelineau  1 - 7  (0-2)

DATUM 19-04-2013  21:15

DOELPUNTEN 12’ Liliu (0-1), 15’ Diogo (0-2), 22’ en 24’ Vanderlei (0-3 en 0-4), 25’ Diogo (0-5), 27’ Rahou (0-6), 31’ o.g. (0-7) en 35’ Anik (1-7).

VERSLAG De aftrap werd gegeven door Madrick Guillot (de zieke zoon van de gc van Charleroi) die de opbrengst van deze slotwedstrijd als steun in moeilijke dagen kreeg aangeboden. In een wedstrijd in evenwicht scoorde Châtelineau midden de eerste helft tweemaal. Na de pauze namen de bezoekers voluit het initiatief en liepen verder uit tot 0-5. Door een elektriciteitspanne moest de wedstrijd negen minuten onderbroken worden. Van een wedstrijd was nadien nog nauwelijks sprake. Charleroi boog vertwijfeld het hoofd toen bekend raakte dat Malle op winst stond in Antwerpen en het de beoogde en zo goed als zekere deelname aan de play-offs zag wegvallen. Het verdwijnen van Lommel had voor Charleroi dus zware gevolgen want het eerder al uitgetelde Malle zag de kans schoon om door een verrassende zege in Antwerpen nog over Hasselt te wippen en de derde plaats te bemachtigen.